ΕΣΠΑ

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση “Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” του έτους 2022-2023 από το ΕΣΠΑ έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή κατάσταση, το οικονομικό εισόδημα και η τρέχουσα απασχόλησή τους. Οι ενδιαφερόμενες/οι, εφόσον αιτηθούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και βεβαιωθούν για την έγκρισή της, λαμβάνουν “Αξία Τοποθέτησης” (voucher) και εγγράφονται στον φορέα που επιθυμούν ως χώρο δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Αθήνα: 213-1320600 και 210-5214600, Λάρισα: 2410-579620, Θεσσαλονίκη: 2310-544714) ή ακόμα καλύτερα αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας στη μελέτη της Επίσημης Ανακοίνωσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία της εγγραφής σας στο ΡΟΔΙΩΝ ΚΔΑΠ μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2022-2023, σας προσφέρουμε σε κάθε βήμα τη βοήθειά μας, ελπίζοντας σε μια ομαλή και επιτυχή εγγραφή.

ΒΗΜΑ 1

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

Επίσημη Ανακοίνωση (πατήστε για λήψη)

ΒΗΜΑ 2

ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) Εκκαθαριστικό Σημείωμα για το φορολογικό έτος 2021 (εισοδήματα αιτούσας και ετέρου μέλους καθώς και των παιδιών/εξυπηρετούμενων ατόμων εφόσον υποβάλλουν φορολογική δήλωση, που αποκτήθηκαν από 1/1/2021-31/12/2021).
2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή οπιοδήποτε άλλο ισοδύναμο έγγραφο που να έχει εκδοθεί μετά την 31η /12/2021.
3) Δικαιολογητικά απασχόλησης /ανεργίας.
4) Δικαιολογητικά αναπηρίας.

ΒΗΜΑ 3

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ “ΡΟΔΙΩΝ ΚΔΑΠ” *

 

ΒΗΜΑ 4

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ

 

Είστε πλέον μέλος της ομάδας μας!

Ευχόμαστε μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά!

 

 

*Προηγουμένως:

α) Ελέγξτε τον πίνακα προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (αναμένεται)

β) Υποβάλετε τυχόν ενστάσεις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (αναμένεται)

γ) Ενημερωθείτε για τα οριστικά αποτελέσματα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (αναμένεται)

δ) Γνωρίζοντας πλέον ότι το voucher σας έχει εγκριθεί, απευθυνθείτε στη γραμματεία μας έως τις 31/8.

Πηγή πληροφοριών: www. eetaa.gr

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

«ΠΡΟΟΙΜΙΟ»

Τα παιδιά αναπτύσσουν θετικές στάσεις απέναντι στην μάθηση όταν εμπλέκονται ενεργά στην μαθησιακή διαδικασία και όταν έχουν συστηματικές ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν με το φυσικό και το κοινωνικό τους περιβάλλον. Ένα λειτουργικό και πλούσιο σε ερεθίσματα μαθησιακό περιβάλλον προτρέπει τα παιδιά να επιλέγουν ελεύθερα δραστηριότητες και τα ενθαρρύνει να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν. Σε όλα τα κοινωνικά περιβάλλοντα και σε όλους τους πολιτισμούς στα παιδιά αρέσει να συναναστρέφονται άλλα παιδιά και στο πλαίσιο αυτής της συναναστροφής μιμούμενα, διερευνώντας, συμφωνώντας και διαφωνώντας, μαθαίνουν το ένα από το άλλο. Η παιδική ηλικία πρέπει να είναι περίοδος χαράς και ειρήνης, παιχνιδιού, μάθησης και ανάπτυξης διότι τα παιδιά είναι οι αυριανοί επενδυτές κάθε κοινωνίας.

Το παιχνίδι είναι το πλαίσιο εργασίας και το μέσο διά του οποίου τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τον περιβάλλοντα χώρο, να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν προβλήματα και να προσπαθήσουν να τα λύσουν, να αξιοποιήσουν την περιέργεια και την δημιουργικότητά τους, να κάνουν επιλογές και να προβούν σε εφαρμογή των δικών τους ιδεών με το δικό τους τρόπο και ρυθμό. Στο παιχνίδι τα παιδιά μπορούν να επαναλάβουν πράγματα τόσες φορές όσες εκείνα θέλουν, μέχρις ότου νιώσουν ότι είναι έτοιμα να προβούν σε νέες δράσεις. Τα παιδιά χρειάζεται να νιώθουν ότι αυτό που κάνουν είναι σημαντικό και να μείνουν ικανοποιημένα με τον εαυτό τους. Χρειάζονται χρόνο να εργαστούν μόνα τους με πράγματα που τα ενδιαφέρουν άμεσα, καθώς  επίσης και πολλές ευκαιρίες να συνεργαστούν με άλλα  παιδιά και ενήλικους. Καθώς τα παιδιά παίζουν, γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους, εξοικειώνονται με τον περιβάλλοντα χώρο και με τους άλλους ανθρώπους με τους οποίους έρχονται σε επαφή. Όταν τα παιδιά απορροφώνται στο παιχνίδι, χρησιμοποιούν όλες τις δυνάμεις τους για αποδοτική μάθηση.

Το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» αποσκοπεί: 

 • στο σχεδιασμό και στην οργάνωση ενός ευέλικτου και φιλικού στα παιδιά μαθησιακού περιβάλλοντος, το οποίο επιδιώκει να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξή τους, καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα και την αυτονομία τους.
 • στη διαμόρφωση εκπαιδευτικών στάσεων και την υιοθέτηση εκπαιδευτικών πρακτικών που εναρμονίζονται με τις σύγχρονες αντιλήψεις για την εκπαίδευση των μικρών παιδιών.
 • στην σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου του παιδιού με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων.
 • στην παροχή κινήτρων και ευκαιριών σε κάθε παιδί.
 • στην υλοποίηση προγραμμάτων έκφρασης, ψυχαγωγίας, άθλησης.
 • στην ανάπτυξη φιλικών δεσμών και κοινωνικών σχέσεων και γενικότερα στην  κοινωνικοποίηση των παιδιών και στην ομαλή ένταξη στο κοινωνικό σύνολο.
 • στην αρωγή και στήριξη  της πολυάσχολης οικογένειας, ώστε μέσα από την ουσιαστική διευκόλυνση τους από την απαιτητική και γεμάτη καθημερινότητα τους, να ανταποκριθούν στους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους, όπως αυτός της οικογενειακής μέριμνας και παιδικής προστασίας.
«ΣΥΣΤΑΣΗ – ΣΚΟΠΟΣ»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία, είναι μονάδα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Στην μονάδα αυτή μπορούν να απασχολούνται παιδιά από 5 έως 12 ετών καθώς και παιδιά με ελαφριάς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα. Λειτουργεί καθημερινά κατά την σχολική περίοδο τις ώρες 14:30 έως 20:30 στα εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» που βρίσκονται στην πόλη της Ρόδου. Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία, ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον χρόνο τους μακριά από το σπίτι!  Έχει μοναδικό σκοπό του την διευκόλυνση των εργαζομένων και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, με δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας. Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά, να διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας την φαντασία τους να δημιουργήσει, να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια με στόχο την ομαλή κοινωνικοποίηση τους και να αναπτύξουν τις επιδεξιότητές τους σε διάφορους τομείς.

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία, για την εκπλήρωση των σκοπών του, όπως αυτοί περιγράφονται του παρόντος κανονισμού προβλέπεται να παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες καθώς και τα υλικοτεχνικά μέσα και μέθοδοι: 

 • Υγιεινή και ασφαλή απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας.
 • Υλοποίηση προγραμμάτων έκφρασης, ψυχαγωγίας, άθλησης κ.λ.π.
 • Ανάπτυξη φιλικών δεσμών και κοινωνικών σχέσεων.
 • Ενημέρωση της οικογένειας και παραπομπή σε φορείς που παρέχουν  εξειδικευμένες υπηρεσίες.

 

Πιο συγκεκριμένα: 

 1. Δημιουργική γραφή.
 2. Εικαστικές δραστηριότητες.
 3. «Επιτραπαίζουμε» – Παιχνίδια γνώσης και στρατηγικής.
 4. Εκπαιδευτικές Εκδρομές.
 5. Ζωγραφοιστορίες – κόμικς.
 6. Η/Υ – Ασφαλής περιήγηση στο διαδίκτυο.
 7. Θέατρο σκιών και κατασκευή φιγούρας – Δραματοποίηση γνωστών παραμυθιών.
 8. Λεπτή κινητικότητα.
 9. Μαγειρική – Μικροί σεφ.
 10. Μικροί Αρχιτέκτονες.
 11. Μικροί Επιστήμονες.
 12. Μουσικοκινητική Αγωγή – Μουσική προπαιδεία.
 13. Παιδαγωγική του θεάτρου (θεατρικές τεχνικές και θεατρικό παιχνίδι).
 14. Παιχνίδι στα αγγλικά.
 15. Παραμυθογωνιά – Παιδική λογοτεχνία.
 16. Περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
 17. Ρομποτική.
 18. Τέχνη και τεχνική.
 19. Face Painting.
«ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠ»

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ βρίσκονται στο κτίριο των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» που βρίσκεται επί της οδού Ηλία Βενέζη στην περιοχή Ηλιούπολη της πόλης της Ρόδου.   Πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 3  της Υπουργικής Απόφασης με Αριθ. Π1β/Γ.Π.οικ.14951 (ΦΕΚ 1397/τ. Β/22-10-2001). Οι χώροι του ΚΔΑΠ είναι μοιρασμένοι στα δύο κτήρια των εκπαιδευτηρίων ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σε δύο πλήρεις μονάδες. Η μονάδα του παραρτήματος θα απευθύνεται σε νήπια 5 έως 6 ετών. Θα περιλαμβάνει δύο αίθουσες απασχόλησης (15 νήπια ανά αίθουσα), δύο αίθουσες κατασκευών, αίθουσα μουσικοκινητικής αγωγής καθώς και όλους τους απαιτούμενους συμπληρωματικούς και βοηθητικούς χώρους όπως φαίνονται στα συνημμένα σχέδια. Οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο απευθύνονται σε μεγαλύτερα παιδιά 7 έως 12 ετών και περιλαμβάνουν τρεις αίθουσες απασχόλησης ( 15 παιδιά ανά αίθουσα), τρεις αίθουσες κατασκευών, δύο αίθουσες μουσικοκινητικής αγωγής, αίθουσα υπολογιστών, αίθουσα προβολών, αμφιθέατρο και χώρος βιβλιοθήκης και θεατρικού παιχνιδιού καθώς και όλους τους απαιτούμενους συμπληρωματικούς και βοηθητικούς χώρους όπως φαίνονται στα συνημμένα σχέδια. Όλοι οι χώροι καλύπτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις των προδιαγραφών. Το ΚΔΑΠ θα χρησιμοποιεί συνολικά 75 παιδιά ανά βάρδια (δίωρη απασχόληση). Ο χαρακτηρισμός των χώρων με τις διαστάσεις τους φαίνονται στα συνημμένα σχέδια.

«ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία, λειτουργεί το διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Ιουνίου του επόμενου έτους. Το κέντρο διακόπτει την λειτουργία του στις επίσημες αργίες και κατά τις αργίες λόγω εορτασμού εθνικού ή τοπικού γεγονότος ή εορτασμού του  Πολιούχου Αγίου του Δήμου. 

Λειτουργεί σε τέσσερις (4) βάρδιες, το ωράριο λειτουργίας είναι ως εξής: 

 • 14:30 μ.μ. έως 20:30 μ.μ. (κατά την σχολική περίοδο)
 • 08:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ (εκτός σχολικής περιόδου)

Σε κάθε βάρδια ορίζεται, ως ελάχιστο, η δίωρη απασχόληση των παιδιών. Ο αριθμός των παιδιών σε κάθε βάρδια δε θα ξεπερνά τον οριζόμενο στην απόφαση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας.

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ»

Στο κέντρο απασχολείται:

Α. Εξειδικευμένο προσωπικό για την δημιουργική απασχόληση, ανάλογα με τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται. Η αναλογία του ειδικευμένου προσωπικού/παιδιών είναι 2 άτομα ανά 25 παιδιά. Το εξειδικευμένο αυτό προσωπικό θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ, σχολών της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής, σχετικών με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Β. Προσωπικό καθαριότητας – Άτομο 1. 

Το προσωπικό που θα ασχοληθεί στο Κέντρο θα υποβάλει πιστοποιητικό υγείας, το οποίο ανανεώνεται κάθε χρόνο. 

Θέματα Προσωπικού: 

 Διευθυντής/-ντρια ορίζεται πτυχιούχος ΠΕ

Ο Διευθυντής /-ντρια ασκεί τα καθήκοντα της θέσης αυτής επί πλέον των κυρίων καθηκόντων του. Συνεργάζεται με το εξειδικευμένο προσωπικό ώστε τα παιδιά να βοηθηθούν να αναπτύξουν μέσα από την δημιουργική απασχόληση, φαντασία και έμπνευση, αγωνιστικότητα, ελευθερία και έκφραση, θάρρος και θέληση. Το εξειδικευμένο προσωπικό προσπαθεί να εντοπίσει και να καλλιεργήσει τις ικανότητες και δεξιότητες του παιδιού, να συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση και την ομαλή ένταξή του στην κοινωνία. Το προσωπικό καθαριότητας – βοηθητικών εργασιών εκτελεί τις εργασίες καθαριότητας των εσωτερικών, εξωτερικών χώρων, καθώς και κάθε άλλη βοηθητική εργασία που του ανατίθεται από τον υπεύθυνο του Κέντρου.

Το προσωπικό υποχρεούται να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου, να εκτελεί τα καθήκοντά που του αναθέτουν και να φροντίζει για την διατήρηση πρόχειρου φαρμακείου.

«ΤΗΡΟΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ»

Στο ΚΔΑΠ τηρούνται απαραίτητα και τα ακόλουθα βιβλία: 

 1. Βιβλίο συμβάντων.
 2. Βιβλίο παρουσίας παιδιών.
 3. Βιβλίο ή κατάσταση παρουσίας του προσωπικού του Κέντρου.
 4. Βιβλίο μητρώου νηπίων.
 5. Βιβλίο δραστηριοτήτων-εκδρομών-επισκέψεων.
«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ»

Α) Για τα παιδιά των ωφελούμενων γυναικών της Πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», δεν θα καταβάλλεται καμία επιπρόσθετη αμοιβή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς το κόστος φιλοξενίας καλύπτεται από την αξία των εντολών τοποθέτησης.

Β) Για τα παιδιά των μη ωφελούμενων γυναικών της Πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», το ποσό θα ορίζεται:

 1. ανάλογα με τις δραστηριότητες και τον χρόνο παραμονής στο ΚΔΑΠ από κάθε παιδί.
 2. αν θα επιλεγεί η μεταφορά του παιδιού από σχολικά λεωφορεία των εκπαιδευτηρίων. Η μεταφορά των παιδιών μπορεί να γίνει με σχολικό λεωφορείο (η χρήση είναι προαιρετική) σύμφωνα με τον «κανονισμό σχολικών λεωφορείων». Οι στάσεις ακριβείς ώρες επιβίβασης – αποβίβασης καθορίζονται από το Κέντρο σε συνεννόηση με τους γονείς. Τα παιδιά που χρησιμοποιούν το σχολικό λεωφορείο οφείλουν να βρίσκονται 5 λεπτά πριν την επιβίβαση καθώς και ο γονέας ( ή το άτομο ) που παραλαμβάνει το παιδί πρέπει να βρίσκεται στην στάση 5 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα. Οι γονείς και κηδεμόνες που δεν χρησιμοποιούν το σχολικό λεωφορείο οφείλουν να συνεργάζονται με την Δ/νση του Κέντρου ώστε να φέρουν έγκαιρα τα παιδιά τους για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος.
«ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΔΑΠ»

5 έως 6 ετών          

 

ΩΡΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

13:30 – 14:30

 

 

 

 

 

09:00 – 10:00

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

14:30 – 15:30

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

10:00 – 11:00

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

15:30-16:30

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ

ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

11:00 – 12:00

ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ

16:30-17:30

ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ

12:00 – 13:00

ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

17:30- 18:30

ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

Η/Υ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

13:00 – 14:00

ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

18:30-19:30

FACE PAINTING

ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ

TEAM EMPOWERMENT

TEAM EMPOWERMENT

14:00 – 15:00

Η/Υ

19:30-20:30

Η/Υ

ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

FACE PAINTING

ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ

 

 

 

 • ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ
 • ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ
 • ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ
 • FACE PAINTING
 • Η/Υ
 • ΖΩΓΡΑΦΟΙΣΤΟΡΙΕΣ
 • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
 • TEAM EMPOWERMENT
 • ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
 • ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
 • ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
 • ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

 Οι παραπάνω δραστηριότητες του προγράμματος για ηλικίες 5 έως 6 ετών θα υλοποιηθούν στις ανάλογες αίθουσες σύμφωνα με τα σχέδια όπου χαρακτηρίζονται και ονομάζονται οι χώροι του ΚΔΑΠ.  

 1. ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (στην αίθουσα κατασκευών νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 2α)
 2. ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ (στην αίθουσα μουσικοκινητικής, κωδ. 6α)
 3. ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ (στην βιβλιοθήκη – θεατρικό εργαστήρι, κωδ. 9β)
 4. ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 1αα & 1αβ)
 5. FACE PAINTING (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 1αα & 1αβ)
 6. Η/Υ (στην αίθουσα υπολογιστών, κωδ. 7β)
 7. ΖΩΓΡΑΦΟΙΣΤΟΡΙΕΣ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 1αα & 1αβ)
 8. ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 1αα & 1αβ)
 9. TEAM EMPOWERMENT (στην βιβλιοθήκη – θεατρικό εργαστήρι, κωδ. 9β)
 10. ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (στην αίθουσα κατασκευών νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 2α)
 11. ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 1αα & 1αβ)
 12. ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ (στην αίθουσα υπολογιστών, κωδ. 7β)
 13. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 5 έως 6 ετών, κωδ. 1αα & 1αβ)
 14. ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ (στην βιβλιοθήκη – θεατρικό εργαστήρι, κωδ. 9β) 

7 έως 12 ετών 

ΩΡΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

13:30 – 14:30

 

 

 

 

 

09:00 – 10:00

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

14:30 – 15:30

 

 

 

 

 

10:00 – 11:00

ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ

15:30-16:30

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

TEAM EMPOWERMENT

 

Η/Υ

11:00 – 12:00

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

16:30-17:30

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

12:00 – 13:00

ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

17:30- 18:30

Η/Υ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

FACE PAINTING

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

TEAM EMPOWERMENT

13:00 – 14:00

FACE PAINTING

18:30-19:30

ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

14:00 – 15:00

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

19:30-20:30

ΚΟΜΙΚΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ

TEAM EMPOWERMENT

ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

 

 

 

 • ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ
 • ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ 
 • ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ
 • FACE PAINTING
 • Η/Υ
 • ΚΟΜΙΚΣ
 • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
 • TEAM EMPOWERMENT
 • ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
 • ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
 • ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
 • ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ 

Οι παραπάνω δραστηριότητες του προγράμματος για ηλικίες 5 έως 6 ετών θα υλοποιηθούν στις ανάλογες αίθουσες σύμφωνα με τα σχέδια όπου χαρακτηρίζονται και ονομάζονται οι χώροι του ΚΔΑΠ.

 

 • ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (στην αίθουσα κατασκευών νηπίων 7  έως 12 ετών, κωδ. 2β)
 • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ (στην αίθουσα μουσικοκινητικής, κωδ. 6βα & 6ββ)
 • ΠΑΡΑΜΥΘΟΓΩΝΙΑ (στην βιβλιοθήκη – θεατρικό εργαστήρι, κωδ. 9β)
 • ΕΠΙΤΡΑΠΑΙΖΟΥΜΕ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 7 έως 12 ετών, κωδ. 1βα & 1ββ & 1βγ & 1βδ & 1βε & 1βζ)
 • FACE PAINTING (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 7 έως 12 ετών, κωδ. 1βα & 1ββ & 1βγ & 1βδ & 1βε & 1βζ)
 • Η/Υ (στην αίθουσα υπολογιστών, κωδ. 7β)
 • ΖΩΓΡΑΦΟΙΣΤΟΡΙΕΣ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 7 έως 12 ετών, κωδ. 1βα & 1ββ & 1βγ & 1βδ & 1βε & 1βζ)
 • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 7 έως 12 ετών, κωδ. 1βα & 1ββ & 1βγ & 1βδ & 1βε & 1βζ)
 • TEAM EMPOWERMENT (στην βιβλιοθήκη – θεατρικό εργαστήρι, κωδ. 9β)
 • ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (στην αίθουσα κατασκευών νηπίων 7 έως 12 ετών, κωδ. 2β)
 • ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 7 έως 12 ετών, κωδ. 1βα & 1ββ & 1βγ & 1βδ & 1βε & 1βζ)
 • ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ (στην αίθουσα υπολογιστών, κωδ. 7β)
 • ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (στην αίθουσα απασχόλησης νηπίων 7 έως 12 ετών, κωδ. 1βα & 1ββ & 1βγ & 1βδ & 1βε & 1βζ)
 • ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ (στην βιβλιοθήκη – θεατρικό εργαστήρι, κωδ. 9β)